Natural Immune Control System Zrt.

Az elmúlt négy évben sok barátom és ismerősöm próbálta ki a termékeket és pozitív visszajelzéseik arra sarkallnak, hogy mindenkivel megismertessem őket, aki csak érdeklődik irántuk.

Célom, hogy minél többen megtapasztalhassák, gyógyszerek nélkül lehetünk csak igazán egészségesek, energikusak.
Számomra az is nagyon fontos, hogy magyar vállalat gyárt Szegeden GMP minősítésű táplálékkiegészítőt.

Hogy ez miért fontos? 

Azért, mert a piacon fellelhető termékek mindössze 5%-a rendelkezik ezzel a minősítéssel!
Manapság a vitaminok pótlása elkerülhetetlen, hisz természetes úton nem tudunk már eleget bejuttatni a szervezetünkbe, így gyakorlatilag mindenki szed valamilyen vitamint.
A Natural Immune Control System Zrt. a piacon egyedülállóan gyárt olyan kombinált készítményeket, melyekben a vitaminok mellett magas csíraszámban többféle probiotikumot is tartalmaznak.
A gyógyszertárakban megvásárolható probiotikus készítményekkel összehasonlítva kétszer, háromszor annyiféle és mennyiségileg is a többszöröse található a NICS Zrt. termékeiben.

A probiotikumok csatája értünk

Emésztőrendszerünkben rengeteg mikroorganizmus található, köztük hasznos és kevésbé hasznos baktériumokkal. Ezek összessége a bélflóra, ahol egyensúlyban vannak a “jó” és “rossz” baktériumok, így biztosítva az immunrendszer épségét. Számos tényező boríthatja fel ezt az egyensúlyt:

  •  dohányzás
  • alkoholfogyasztás
  • helytelen táplálkozás
  • stressz
  • fertőzések
  • antibiotikumok

Ilyenkor a “rossz” baktériumok száma megszaporodik, melyek pusztítják a bélbolyhokat, a bélfal áteresztővé válhat, így a salakanyagok mérgei közvetlenül a hashártyán okozhatnak akár visszafordíthatatlan károkat, mely életveszélyes állapothoz is vezethet.
A bélflóra egyensúlyának felborulására elsősorban:

  •  a puffadás
  • a hasmenés
  • az emésztési problémák hívhatják fel a figyelmet.

Az egyensúly azonban helyreállítható úgy, hogy “jó” baktériumokat juttatunk be, melyek kiszorítják a “rosszakat”.
Ezek a jótékony mikroorganizmusok a probiotikumok.
Az elnevezés a görög pro bios (az életért) kifejezésből ered.
A bélflórában megtalálható probiotikumok fontos szerepet játszanak a tápanyagok lebontásában, az immunrendszer erősítésében és a szabadgyök-képződés megakadályozásában.

Kérj ingyenes tájékoztatót!